50 jaar Scouts-en gidsenbal ervaring gecombineerd met een nieuwe, frisse insteek van Moose. Kortom, het ideale recept voor een TOP feestje!

Op zaterdag 10 oktober trekt Scouting Deinze alle registers open. Voor de derde keer openen we de deuren van de Brielpoort voor iedereen die zin heeft in een goed feestje. Permanent aanwezig: bakken sfeer, steengoede muziek en net dat beetje meer. Want we zijn goed in feestjes bouwen, iets wat we de voorbije 2 jaar al bewezen hebben met ons gloednieuwe partyconcept.

J-Castle 21u00 - 23u00

Gesmeed door de 90's en verslaafd aan stomende beats, doet J-Castle menig meisjeshart sneller slaan. Hij pompt de dansvloer vakkundig vol lekkers, rockt als tien ton graniet en dwingt je danstalent tot het uiterste. Komt dat zien!

Beat@brown 23u00 - 02u00

Beat@brown ademt afwisseling. Hij tovert funky hip hop, commerciële floorfillers, lekkere electro, zinderende dubstep en strakke drum 'n bass in één bruisende set. Deze draaitafelgoochelaar draait regelmatig op MNM en speelde reeds op Plage à gogo. Hij blaast je gegarandeerd van je sokken.

DJ Davy 02u00 - 04u00

Een killer die vorig jaar op handen gedragen werd! Om de party helemaal te laten ontploffen zal dj DAVY opnieuw zijn duivels ontbinden. Wees niet verrast, tijdens deze twee stomende uren kan alles aan bod komen! Als vaste partystoker op Arona, Yssi’s Knokke, Coulissen Brugge en Gent, Club 54,… kan hij perfect een feestje tot ongekende hoogtes brengen.

Jelle Vastershaeghe

Jelle is een all-round pianist met jarenlange ervaring in verschillende producties. Samen met een special guest zal hij ervoor zorgen dat de hapjes nog beter smaken…

DJ Enko

Na het dinner neemt DJ Enko ons mee de nacht in met een dansbare mix van classics, beats en moderne feestmuziek. Sfeer verzekerd!

Tickets voor Moose koop je bij Den Inktpot (Dorpstraat, Astene), Delhaize (Gentstraat, Deinze) en alle leden van Scouts- en Gidsen Deinze. VIP + Dinner tickets zijn enkel online te koop. Het aantal tickets is beperkt.

Moose geeft dure prijzen een fikse kopstoot en laat je vanaf 7 euro meegenieten van het feestgedruis. Met een standaardticket krijg je toegang tot het binnenplein en danstent. Je gaat gegarandeerd een bruisende nacht tegemoet.

• Avondkassa: € 17.5

De VIP zaal gaat open om 22u30. Gratis glas bubbels vóór middernacht. 18+.

• VIP + Dinner-tickets kosten € 50 en kan je enkel online kopen.

> Koop hier jouw tickets <

Drankbonnen koop je bij de verschillende bonnetjesstanden. 11 bonnen koop je voor € 10. Apart kopen gaat ook, aan € 1 per stuk.

Dank aan onze partners