Reeds meer dan 50 jaar Scouts-en gidsenbal ervaring gecombineerd met een nieuwe, frisse insteek van Moose. Kortom, het ideale recept voor een TOP feestje!

Op zaterdag 15 oktober trekt Scouting Deinze alle registers open. Voor de vierde keer openen we de deuren van de Brielpoort voor iedereen die zin heeft in een goed feestje. Permanent aanwezig: bakken sfeer, steengoede muziek en net dat beetje meer. Want we zijn goed in feestjes bouwen, iets wat we de voorbije 3 jaar al bewezen hebben met ons gloednieuwe partyconcept.

JNS

Deze jonge allround dj staat in Deinze en omstreken bekend als de man de het dak eraf blaast en alles in vuur en vlam zet. Met referenties als: Mnm, Board X, Oerwoudfuif en Culture Club Gent. Zijn wij heel blij dat hij in zijn drukke agenda nog een plaatsje vrijhad om Moose te komen opwarmen.

NEON

Deze man heeft eigenlijk geen uitleg nodig. Stijn D’hondt aka DJ Neon zit al meer dan 17 jaar ‘in het vak’. Met referenties als Tomorrowland, Tomorrowworld Brasil, Balaton Sound Hongarije, Extrema outdoor en met zijn zijn wekelijkse radioshow op Topradio draait hij ieder feestje plat! Een topper om ‘U’ te zeggen dus.

J-CASTLE

Gesmeed door de 90's en verslaafd aan stomende beats, doet J-Castle menig meisjeshart sneller slaan. Hij pompt de dansvloer vakkundig vol lekkers, en mixt hij in zijn set de commerciele hits en de oude stevige classics aan elkaar. Hij rockt als tien ton graniet en dwingt je danstalent tot het uiterste.

RED D ft. LADY LINN

Een dj en een zangeres, dat wordt een perfecte combo op onze 4de editie van Moose. Dj Red D is voor de vele deephouse lovers geen onbekende met zijn project ‘FCL’ en label ‘We Play House Recordings’. En samen met zangeres Lady Linn zetten ze bijna iedere fuif en festival van België tot Ibiza in vuur en vlam. De perfecte opwarmer voor onze vip dus dit jaar.

DJ ENKO

Deze dj is voor velen geen onbekende meer net als vorig jaar zal hij onze VIP op zijn kop zetten en neemt hij ons mee de nacht in met een dansbare mix van classics, beats en moderne feestmuziek. Sfeer verzekerd!

Tickets voor Moose koop je bij Delhaize (Gentstraat, Deinze), 't Smoske (Stationsstraat, Deinze) en alle leden van Scouts- en Gidsen Deinze. VIP + Dinner tickets zijn enkel online te koop. Het aantal tickets is beperkt.

Moose geeft dure prijzen een fikse kopstoot en laat je vanaf 7 euro meegenieten van het feestgedruis. Met een standaardticket krijg je toegang tot het binnenplein en danstent. Je gaat gegarandeerd een bruisende nacht tegemoet.

• Avondkassa: € 17.5

De VIP zaal gaat open om 22u30. Gratis glas bubbels vóór middernacht. 18+.

We verwelkomen je graag op Le Moose, in de feestelijke sferen van het paleis van Versailles. Dress accordingly.

• VIP + Dinner-tickets kosten € 50 en kan je enkel online kopen.

> Koop hier jouw tickets <

Drankbonnen koop je bij de verschillende bonnetjesstanden. 10 bonnen koop je voor € 10. Apart kopen gaat ook, aan € 1 per stuk.

Dank aan onze partners