Reeds meer dan 50 jaar Scouts-en gidsenbal ervaring gecombineerd met een nieuwe, frisse insteek van Moose. Kortom, het ideale recept voor een TOP feestje!

Op zaterdag 14 oktober trekt Scouting Deinze alle registers open. Voor de vijfde keer openen we de deuren van de Brielpoort voor iedereen die zin heeft in een goed feestje. Permanent aanwezig: bakken sfeer, steengoede muziek en net dat beetje meer. Want we zijn goed in feestjes bouwen, iets wat we de voorbije 4 jaar al bewezen hebben met ons gloednieuwe partyconcept.

Cultivar

Onze eerste dj die jullie talrijk aan het dansen zal brengen zijn de mannen van Cultivar! Met hun mix van house, techno, pop en rock is dit voor hun een klus die niets teveel is. Dit trio heeft al heel wat knappe referenties zoals Route Du Soleil, Snowbreak Zwitserland, Muurfuif en ook mochten ze al meermaals radiozender Studio Brussel onveilig maken. Cultivar bestaat uit 2 dj's en 1 mc en zal dan ook op Moose de tent stevig opwarmen van 21u tot 01u.

Alpha Party

Alpha Party is een nieuw concept van voormalig Les Mecs dj’s Vincent & Andreas. Ze staan vooral bekent om hun zelfgemaakte producites, mashups & bootlegs. Vanaf noot één zal de tent dan ook op hun kop staan tijdens hun set. Alpha Party wordt vergezeld door MC Captain, die voor nog meer sfeer en warmte zal zorgen. Alpha Party draaide reeds op Tomorrowland en nog veel festivals, fuiven,… Pas maar op want Alpha Party zet Moose tussen 01u en 02u op zijn kop!

C-Bass

Deze jonge kerel zal vanaf seconde 1 het dak er afblazen met zijn set vol dance, rock en klassiekers. Van Dansplaat tot Highway To Hell, DJ C-Bass draait het vakkundig aan elkaar. In 2015 werd hij derde bij Start To DJ van MNM, het was een boost tot een succesvolle dj carrieré. Zo heeft hij al een tal van fuiven, festivals, bals,… op zijn palmares staan. Ook is hij resident DJ bij Board X dus hij zal de tent met zijn tropische beats laten daveren van 03u tot 04u. Feesten verzekerd!

DJ Enko

Deze man is niet aan zijn proefstuk toe, al sinds het begin van Moose draait hij het dansfeest in onze VIP aan elkaar. Ook dit jaar zal hij onze VIP in vuur en vlam zetten en zal ons mee de nacht in nemen met een dansbare mix van classics, beats en moderne feestmuziek. Sfeer verzekerd!

Tickets voor Moose koop je bij het Smoske (Stationsstraat, Deinze), Delhaize (Gentstraat, Deinze) en alle leden van Scouts- en Gidsen Deinze. VIP + Dinner tickets zijn enkel online te koop. Het aantal tickets is beperkt.

Moose geeft dure prijzen een fikse kopstoot en laat je vanaf 7 euro meegenieten van het feestgedruis. Met een standaardticket krijg je toegang tot het binnenplein en danstent. Je gaat gegarandeerd een bruisende nacht tegemoet.

• Voorverkoop: € 17.5

De VIP zaal gaat open om 22u30. Gratis glas bubbels vóór middernacht. 18+.

• VIP + Dinner-tickets kosten € 55 en kan je enkel online kopen.

> Koop hier jouw tickets <

Drankbonnen koop je bij de verschillende bonnetjesstanden. 11 bonnen koop je voor € 10. Apart kopen gaat ook, aan € 1 per stuk.