Reeds meer dan 50 jaar Scouts-en gidsenbal ervaring gecombineerd met een nieuwe, frisse insteek van Moose. Kortom, het ideale recept voor een TOP feestje!

Op zaterdag 14 oktober trekt Scouting Deinze alle registers open. Voor de vijfde keer openen we de deuren van de Brielpoort voor iedereen die zin heeft in een goed feestje. Permanent aanwezig: bakken sfeer, steengoede muziek en net dat beetje meer. Want we zijn goed in feestjes bouwen, iets wat we de voorbije 4 jaar al bewezen hebben met ons gloednieuwe partyconcept.

Tickets voor Moose koop je bij Den Inktpot (Dorpstraat, Astene), Delhaize (Gentstraat, Deinze) en alle leden van Scouts- en Gidsen Deinze. VIP + Dinner tickets zijn enkel online te koop. Het aantal tickets is beperkt.

Moose geeft dure prijzen een fikse kopstoot en laat je vanaf 7 euro meegenieten van het feestgedruis. Met een standaardticket krijg je toegang tot het binnenplein en danstent. Je gaat gegarandeerd een bruisende nacht tegemoet.

• Voorverkoop: € 17.5

De VIP zaal gaat open om 22u30. Gratis glas bubbels vóór middernacht. 18+.

• VIP + Dinner-tickets kosten € 55 en kan je enkel online kopen.

> Koop hier jouw tickets <

Drankbonnen koop je bij de verschillende bonnetjesstanden. 11 bonnen koop je voor € 10. Apart kopen gaat ook, aan € 1 per stuk.