Reeds meer dan 50 jaar Scouts-en gidsenbal ervaring gecombineerd met een nieuwe, frisse insteek van Moose. Kortom, het ideale recept voor een TOP feestje!

Op zaterdag 20 oktober trekt Scouting Deinze opnieuw alle registers open. Voor de zesde keer openen we de deuren van de Brielpoort voor iedereen die zin heeft in een goed feestje. Permanent aanwezig: bakken sfeer, steengoede muziek en net dat beetje meer. Want we zijn goed in feestjes bouwen, iets wat we de voorbije 5 jaar al bewezen hebben met ons beestige partyconcept.

Beatpounce

Onze eerste dj die jullie talrijk aan het dansen zal brengen zit het DJ duo Beatpounce! Met hun mix van house, techno, pop en rock is dit voor hun een klus die niets teveel is. Dit duo heeft al heel wat knappe referenties zoals Kokorico, Vuiffuiv, Zeverrock, de Gentse Vooruit en ook mochten ze al meermaals Board X onveilig maken. Beatpounce zal dan ook op Moose de tent stevig opwarmen van 21u tot 00u.

JNS

Deze jonge allround dj staat in Deinze en omstreken bekend als de man de het dak eraf blaast en alles in vuur en vlam zet. Met referenties als: Mnm, Board X, Oerwoudfuif en Culture Club Gent. Zijn wij heel blij dat hij in zijn drukke agenda nog een plaatsje vrij had om op Moose het beste van zichzelf te laten te geven en het publiek aan het dansen te brengen tussen 00u & 02u.

Eos Chaos

Dit jong dj duo zal vanaf seconde 1 het dak er afblazen met hun set vol dance, rock en klassiekers. Van Dansplaat tot Highway To Hell, DJ Eos Chaos draait het vakkundig aan elkaar terwijl hun MC de tent laat meebewegen van links naar rechts. Zo hebben ze al een tal van fuiven, festivals, bals,... op hun palmares staan. Voor het Deinse publiek, hoeven we er niets aan toe te voegen, maar voor zij die twijfelen.. Eos Chaos zal de tent met hun feestbeats & classics laten daveren van 02u tot 04u. Feesten verzekerd!

DJ Enko

Deze man is niet aan zijn proefstuk toe, al sinds het begin van Moose draait hij het dansfeest in onze VIP aan elkaar. Ook dit jaar zal hij onze VIP in vuur en vlam zetten en zal ons mee de nacht in nemen met een dansbare mix van classics, beats en moderne feestmuziek. Sfeer verzekerd!

Wegens groot succes zijn onze VIP Party en VIP+Dinner tickets reeds uitverkocht!

Gewone tickets voor Moose koop je nog steeds bij het Smoske (Stationsstraat, Deinze), Delhaize (Gentstraat, Deinze) en alle leden van Scouts- en Gidsen Deinze.

Moose geeft dure prijzen een fikse kopstoot en laat je vanaf 6 euro meegenieten van het feestgedruis. Met een standaardticket krijg je toegang tot het binnenplein en danstent. Je gaat gegarandeerd een bruisende nacht tegemoet.

• Voorverkoop: € 17.5

De VIP zaal gaat open om 22u30. Gratis glas bubbels vóór middernacht.

De VIP-zaal is enkel toegankelijk voor 18+.

De VIP-zaal is enkel toegankelijk voor 18+.

Drankbonnen koop je bij de verschillende bonnetjesstanden. 10 bonnen koop je voor € 10. Apart kopen gaat ook, aan € 1 per stuk.

Nieuw dit jaar: in de VIP kan je ook met je bankkaart betalen.