Line-Up

Tentgedruis

O-Beats ft. Mike Cristiano

O-Beats ft. Mike Cristiano

21:00 - 22:30

Onze eerste deejay is al direct een jonge Deinze belofte die stilaan zijn intrede maakt in het fuif circuit. Speciaal voor deze dag brengt hij een collega deejay mee en zo zullen O- Beats & Mike Cristiano de tent opwarmen met de nodige zwoele deep house beats van 21u00 tot 22u30.

Volg O-Beats ft. Mike Cristiano —

Thomassive

Thomassive

22:30 - 00:00

Deze jonge allround deejay staat in Gent en omstreken bekend als de man de het dak eraf blaast en alles in vuur en vlam zet. Met referenties als: Dance D Vision festival, Board X, de Gentse Vooruit,... Zijn wij heel blij dat hij in zijn drukke agenda nog een plaatsje vrij had om op Moose het beste van zichzelf te laten te geven en het publiek op te warmen tussen 22u30 & 00u00.

Volg Thomassive —

Beatpounce

Beatpounce

00:00 - 03:00

Vorig jaar namen ze de warming up voor hun rekening, maar hun passage is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Dit deejay duo zal dan ook Moose 2019 headlinen in onze party tent! Met hun mix van house, techno, pop en rock is dit voor hun een klus die niets teveel is. Dit duo heeft al heel wat knappe referenties zoals Kokorico, Vuiffuiv, Zeverrock & de Gentse Vooruit als ook mochten ze al meermaals Board X onveilig maken. Beatpounce zal dan ook op Moose de tent stevig in vuur en vlam zetten van 00u00 tot 03u00.

Volg Beatpounce —

DJ Pinne

DJ Pinne

03:00 - 04:00

De afsluiter van Moose 2019, is zeker ook niet de minste! Deze Allround party dj, is een echte sfeermaker die zowel pop tot rock vloeiend in elkaar mixt. Vooral gekend bij het publiek om zijn zwoele foute, 90’s en retro sets die hij draait. Met referenties als: Gulden Eifeesten Kruishoutem, Brosparty, Schuurfuif,... Wij presenteren u dan ook graag DJ Pinne die tussen 03u00 & 04u00 de party tent zal afsluiten op deze editie van Moose - Scouts & Gidsenbal.

Volg DJ Pinne —

Line-Up VIP

Very important Party

DJ DAVY

DJ DAVY

Deze man is niet aan zijn proefstuk toe, in de begin jaren van Moose sloot deze man altijd onze tent om 04u00 met zijn party mix. Maar dit jaar zal hij onze VIP in vuur en vlam zetten en zal ons mee de nacht in nemen met een dansbare mix van classics, beats en moderne feestmuziek. Sfeer verzekerd!

Volg DJ DAVY —